Joukkueen tiedot

2005 klo 10-11

La 29.11. klo 10:00
In4 Out3

Tulevia tapahtumia yhteensä 5.

Lauste 2005: Joukkuekuva
Emilia

Moikka Mikko.
Voitko lähettää sähköpostilla ottamasi kuvat koululta, rehtori pyysi.
ilkka(piste)kaljonen(miuku)turku(piste)fi
T.Katja

Veeti

Laitan tänään menemään.

Mikko

Veeti

Moikka,

Nyt täytyy kaikkien ryhdistäytyä ilmoittaumisten kanssa! Eilen kun päätettiin, että tänään pidetään yhdet treenit niin pelaajia oli ilmoittautunut tämän päivän treeneihin kuusi. Treenien loputtua paikkalla oli kuitenkin 15 pelaajaa, mikä on tietysti hyvä juttu, mutta mikäli kaikki olisivat ilmoittautuneet etukäteen olisi molemmille ikäluokille pidetty normaaliin tapaan omat treenit.

Toinen asia mikä pitäisi olla kaikille selvää on se, että jos treenit alkaa kymmeneltä niin silloin jokainen on salissa viimeistään kymmeneltä asianmukaisissa varusteissa.

Ja edelleen. Salin näyttämölle ei ole kenelläkään asiaa, ei vanhemmilla eikä pelaajilla. Tästäkin oli jo aiemmin.

Mikko

Anne

Juuri näin, tämä ilmoittautuminen on erittäin tärkeä!!
Jos ei pääse nimenhuudossa sivuille niin pystyn poistamaan jäsenen ja lisäämään uudelleen, pelaajan salasanoja minulla ei ole.
T.Anne

Lue loput uutispalat